Workshop

WORKSHOP TITANIUM  

Maak in één dagdeel je eigen sieraad van titanium!

Titanium is een prachtig, hypo-allergeen metaal, dat je met behulp van anodiseren allerlei kleuren kan geven. Naast een egale kleur kan je het ook met de kwast anodiserend “verven”, afdekken met tape of bewerken met nagellak. Omdat we werken met titaniumfolie dat je kunt knippen heb je snel resultaat. Oorbellen, hangers en ringen behoren tot de mogelijkheden. Er zijn voorbeelden aanwezig, maar natuurlijk kan je ook je eigen creativiteit de ruimte geven. Ervaring met edelsmeden is niet nodig!

Bij de prijs is het titanium inbegrepen voldoende voor  een hanger, 2 paar oorbellen of een ring. Fournituren (o.a. oorhaken, ophangogen of basisring) kunnen tegen kostprijs aangeschaft worden. Gemiddeld gaat dit om een paar euro, uitgezonderd de zilveren ring die 10 euro kost. Mocht je van tevoren weten dat je een ring wilt maken, dan is het handig om je ringmaat door te geven, zodat jouw maat zeker aanwezig is.

Aanmelden kan alleen als groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen, dus mobiliseer je vriendinnen of familie voor een gezellige ochtend/middag met een mooi eindresultaat!

 

Kosten                  40 euro per persoon

Inbegrepen         Titanium voor een hanger, 2 paar oorbellen of ring. Fournituren niet inbegrepen.

Tijd                       Datum en tijdstip in overleg, 3-4 uur.

Locatie                 Zuideinde 24 in Exloo

Aanmelden         Alleen als groep van 4-6 personen. Bij voorkeur via de mail: k.lesuis@home.nl